Dodano: 2008-06-06 17:30
Kupiłam dziś intensywnie czerwoną bluzkę na guziki ( taka zwykła z kołnierzykiem i mankietami ) oraz bordową spódnicę do ziemi ( taka studniówkowa, rozszerzająca się ku dołowi) - okazyjnie, został jeden egzemplarz, pasował idealnie
Może się przyda :d
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-06-06 22:30
Pewnie :D Lepiej mieć a nie potrzebować niż nie mieć i potrzebować 
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Dodano: 2008-06-10 14:37
ach, Śliczne, żeby jeszcze sprzedawczynie były przyjazne... :?
jeszcze tylko długa czarna spódnica, najlepiej satynowa a moje marzenia spełnią się :D
Dodano: 2008-06-10 21:34
zachęcam do zakupu ^^
akurat na czas CP
http://allegro.pl/item381015670__goth_gothic_lateksowe_rekawki_i_czepek_nurse_.html
http://allegro.pl/item381016238__goth_gothic_plecak_nietoperz_serce_lack_latex.html
seulement noire! C'est une couleur de la mort.
Dodano: 2008-06-13 08:13
A ja ostatnio zainwestowałam w turkusowe i jasnozielone kabaretki :D Są boskie!
Dodano: 2008-06-13 23:13
Kupiłam...uwaga, uwaga...2 krótkie spódnice. Muszę wspomnieć, że do tej pory posiadałam tylko jedną - ubieraną na jakieś uroczystości w LO. Jakoś nigdy mnie nie kręciło ich noszenie. Hmmm, może najwyższa pora to zmienić 
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-06-14 10:17
ej no... ja ostatnio się ogólnie nareszcie przerzucam na spódnice
a ostatnio wyłowilam sliczną skóropodobną z metalowymi kółeczkami :twisted:
Dodano: 2008-06-16 19:14
Chyba jakaś spódnicomania - ostatnio widzę więcej dziewczyn w spódnicach niż w spodniach. W swoich nowo nabytych jeszcze nie chodziłam, ale mam zamiar to zmienić. Kiedyś musi być ten pierwszy raz :D
Dodano: 2008-06-17 15:32
no, mania, mania... ostatnio zainwestowałam w , UWAGA!, nie -czarną, lecz lady róż w połączeniu z pomarańczem w indyjskie wzorki - lekka, zwiewną... uwielbiam takie leciutkie a połączenie wzoru i kolorów mnie rozbroiło :D
Dodano: 2008-06-17 18:09
| Narea napisał(a): |
| no, mania, mania... ostatnio zainwestowałam w , UWAGA!, nie -czarną, lecz lady róż w połączeniu z pomarańczem w indyjskie wzorki - lekka, zwiewną... uwielbiam takie leciutkie a połączenie wzoru i kolorów mnie rozbroiło :D |
O żesz! Chcę Cię zobaczyć jak najszybciej 8)
Ja mam w tym roku jakoś inaczej - częściej chodzę w spodniach ale to pewnie dlatego, że jestem bardziej zabiegana i nie zawsze chce mi się dobierać rajstopy, zakolanówki itp. (to jest moja mania :D)
Dodano: 2008-06-18 12:19
na gołe nóżki i z głowy 8) a dziś za znalezioną stókę kupię sobie wachlarz z piór. a reszta na CP :twisted:
Dodano: 2008-06-18 15:19
| na gołe nóżki i z głowy 8) a dziś za znalezioną stókę kupię sobie wachlarz z piór. a reszta na CP :twisted: |
Łoo... Znalazłaś stówkę?! Jak Ty to zrobiłaś? :D :lol:
Dodano: 2008-06-18 17:20
taką mam pracę :lol: chodzę po rowach i czyszczę pobocza ze śmieci
nic to, koleś znalazł dziś 1250 złotych...
Dodano: 2008-06-18 19:38
taką mam pracę :lol: chodzę po rowach i czyszczę pobocza ze śmieci nic to, koleś znalazł dziś 1250 złotych... |
What?! Żartujesz... O ja! Ale 100 zł też dobre, nawet bardzo! :) Ech, chciałabym tak i ja...
*się rozmarzyłam* Jakie ciuchy możnaby za to kupić 8)
Dodano: 2008-06-19 11:44
i na CP odłożyć piękną sumkę... nioc to, stówa nie zając, leży rozjechana na poboczu ale jest do użytku. teraz nic tylko czekać aż mój wachlarz przybędzie... :twisted:
Dodano: 2008-06-25 14:25
Wypad na ciuchy zakończył się zakupem około 6 klimatycznych bluzek, w dwie z bardzo ciekawym dekoltem ... w planach mam wybranie sie jutro do drugiego ciucholandu od tej samej właścicielki, może też coś wyszperam :)
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2008-06-25 23:37
dwie opięte kiecki...fioletowa aksamitna...druga czerwona na zewnątrz przykryta czarna koronką... :twisted:
Dodano: 2008-06-26 11:05
Dodano: 2008-06-28 11:11
A ja zakupiłam przecudnej urody zakolanóweczki w paski firmy Leg Avenue :) Czekam teraz aż dojdą z Allegro :D
Dodano: 2008-06-30 23:41
Ja z nadmiaru wolnego czasu wróciłam do dawnej pasji...(chodzenie po lumpeksach nie zawsze przynosi oczekiwany efekt).Więc projektuje, i szuje ciuchy dla siebie :)
Dodano: 2008-07-01 00:25
Też się pochwalę : znalazłam 5 groszy na ulicy i to po ciemku :d
Dodano: 2008-07-05 22:12
ale macie dobrze....ja mam długi i nici z lumpexowania....
...buuu
my imagination.......
Dodano: 2008-07-14 21:10
Spódnica przed kolano w czarno-białą kratę z taką uroczą klamerką oraz czarno-granatowa bluzka z motywem kwiatowym, rękawy półprzeźroczyste długie i rozcięte na dole z taką jakąś falbaną. Dość wycięta - przy dekolcie sznurowana rzemykiem.
Dodano: 2008-07-15 15:07
Ej, Misie, tak reklamowałyście ten lumpeks za "SFINKSIEM" że wybrałam się ale... nic ciekawego a ceny z kosmosu... 8O nic to, nadrobię nową paletą cieni na CP :twisted:
Dodano: 2008-08-19 18:10
Kupiłam sobie czarny podkoszulek z grubego elastycznego materiału. Dekolt wycięty z przodu i z tyłu w taką kanciastą kwadratową łódeczkę i obszyty taką koronką ( takie coś jak koronkowe serwetki ). Chyba jednak jest trochę zbyt krótki by przykryć linię spodni, ale jakoś przeżyję. Zastanawiam się, czy nie rozciągnie się już po pierwszym praniu, ale jestem dobrej myśli. Nabyłam jeszcze jedną. materiał podobny do zamszu. Czarna, choć w niektórym świetle przebija ją jakby rudy brąz. ?Ma taki fajny dekolt, którego kształtu nie umiem opisać. Tylko, że jest malutka - na szerokość no problem, bo wcisnę się w prawie każdą jakiego by rozmiaru nie miała, ale sięga mi do do 3/4 korpusu. No ale słodziachna jest i nie mogłam się oprzeć...